Kategorier
Menu
Damm

Kom godt i gang med din opsparing i dag

Man behøver ikke være en økonomiekspert, for at vide det er en god idé at have en opsparing til alderdommen eller hvad livet nu tilbyder af økonomiske udfordringer.

Og ingen tvivl om at et opsparing på bankkontoen er en rigtig fornuftig og risikofri mulighed og alle mennesker benytte en bankkonto som deres primære opsparing, men det giver bare ikke så meget profit i forhold til renteindtægt.

Så derfor bør man overveje lidt mere risikofyldte opsparingsmuligheder ved siden af den primære, her kan vi både snakke om investering i aktier osv.

Men har du nogensinde overvejet, at have en opsparing i bitcoins?

Det er lidt som med aktier, dens værdi er svingende og baseret efter udbud og efterspørgsel princippet, dog er det meget lettere at handle med end aktien.

Men det er bestemt en sikker investeringsmulighed, som man klart burde overveje som sin sekundær opsparing.

Lad os tage et eksempel ud fra vores egen løsning og en investering på 25 kr.

Case:
Den 2 januar 2017 investerede du 0,003 BTC ( Svarende til ca. 25 kr. ) i noget ydeevne. du lader denne investering passe sig selv i 14 dage, hvorefter du logger ind og ser hvordan det går din investering.

Efter 14 dage, kan du konkludere at investeringen har returneret 0.00026452 BTC, hvilket har en værdi på ca. 1,19 kr. ( 4,19 % af det samlede investeringsbeløb. )

Så efter 10 måneder, vil du have tjent dine 25 kr. tilbage og investeringen vil efterfølgende kun give profit.

Det er klart en større profit end renteindtægten for den primære opsparing.

Man kan jo vælge at trække profitten ud hver måned og sætte dem ind på den primære opsparing eller geninvestere dem i mere ydeevne og derved øge den månedlige profit.

Kom i gang med den sekundær opsparing allerede i dag, læs vores guide og tilmeld dig nu.
Startup bonus ( begrænset periode )
Du får 30 GH/s gratis ydevne, som vil tjene bitcoins, til dig resten af livet.
Download vores mobil app:
Download vores APP til android
Service udbyder:
Mikro BTC